Over ONS

Omdat bijzondere momenten het leven mooi maken!

Foto-Jeroen-Kroon-van-Diest-e1559410406482.jpg
Ik ben Jeroen Kroon van Diest.

Levensgenieter, verbinder, een man met zachte kracht, een flinke portie lef en een prachtige dochter en zoon.
In 2016 besloot ik mijn hart te volgen en precies die dingen te gaan doen die ik daarvoor te spannend vond. Leren golfsurfen, alleen op reis en heel actief aan de slag met persoonlijke ontwikkeling.
In 2018 koos ik ervoor om mijn vaste baan op te zeggen en in het diepe te springen. Om te gaan doen wat ik het allerliefste doe. Unieke verrassingen bedenken en organiseren voor anderen.
Samen met onze eerste medewerker Donna, stagair Jolina en de geweldige partners waarmee we samenwerken.
Onze missie is dat elke Nederlander zich écht speciaal voelt.

Donna
Ik ben Donna Bischop.

Spontaan, energiek, enthousiast en authentiek. Over de jaren heen heb ik me steeds meer verdiept in de wereld van entertainment en theater. En ben ik er achter gekomen dat mensen entertainen en gelukkig maken iets is wat ik het liefste doe.
Het fijne gevoel dat iemand krijgt als ze verrast worden is gewoon aanstekelijk en zou ik het liefste elke dag mee maken.
Daarnaast ben ik bezig om de opleiding Leisure and Events management af te ronden en begin ik bij Unique Surprise aan hele nieuwe uitdaging waar ik enorm veel zin in heb!!
Mijn motto is ook: een dag niet gelachen of gehuild is een dag niet geleefd.

extra
Ik ben Jolina Stap.

Sportief, een doorzetter, enthousiast en creatief.
Sinds ik klein ben heb ik al te maken gehad met kleine en grote evenementen. Van sportieve, creatieve tot concerten, theaters en festivals.
In 2016 ben ik begonnen aan de studie Leisure- en Eventmanagement. Om zo nog meer te leren over evenementen en deze zelf te kunnen organiseren. Daarom loop ik momenteel stage bij Unique Surprises, om hier meer ervaring mee op te doen en mijn studie goed af te ronden.
Het leven is een feestje en soms is een stukje extra waardering of aandacht net wat nodig is.

demi 1
Ik ben Demi Blom.

Enthousiast, zorgzaam, behulpzaam, creatief en een luisterend oor.
In 2014 ben ik begonnen met de MBO-opleiding Leisure en Hospitality Executive. Waarbij ik vooral heb geleerd om mensen een onvergetelijke tijd te bezorgen. Een glimlach bezorgen op mensen hun gezicht vind ik dan ook het mooiste om te zien.
Na deze opleiding wou ik mij verder specialiseren in deze branche. Ik zit momenteel in het 4e jaar en dus ook mijn laatste jaar van de HBO-opleiding Leisure and Events management aan Stenden Hogeschool in Leeuwarden.
Momenteel loop ik stage bij Unique Surprises zodat ik mijn ervaringen kan laten zien in het bedrijf. Maar natuurlijk ook zodat ik er nog meer van kan leren. Ik heb er heel veel zin in om mijn studie af te ronden met deze leuke stage!